AK Gruppen AS

AK GRUPPEN logo

Tjenester vi kan hjelpe deg med

Din murer og flislegger i Oslo, Akershus, Drammen og Østfold

Fasade

Med estetikk og kvalitet i fokus leverer vi en investering for fremtiden du kan være trygg på.

Vi har bred erfaring innen forskjellige typer fasader og leverer alltid etter planlagt ønske. Alt fra teglmuring til puss og mye mer. Vårt gode samarbeid med leverandører gjør at vi leverer en gjennomtenkt løsning ned til siste detalj hvor du kan være trygg på at alle punkter er fulgt.

Mur

Vi utfører murarbeid for alle typer mur. Godt kvalifiserte- og erfarende fagfolk utfører oppdrag som blir kvalitetssikret fra start til slutt hvor vi streber etter å være den beste og leverer alltid som avtalt. Vi utfører alt av murarbeid til ditt prosjekt og passer alltid på å levere en komplett løsning du kan være trygg på. For oss er det alltid viktig å etterlate oss en god referanse hvor utførelsen taler for seg selv.

Flis & Bad

Med et øye for detaljer, leverer vi alltid høy kvalitet og flis av alle typer til ønsket utførelse.

Alt fra større gulv- og veggflater til mindre oppdrag. I dag kan man velge i veldig stort spekter materiale og design tilspisset nøyaktig ditt ønske, alt fra normal format til storformat.

Vi hjelper deg med å realisere drømmen din om det perfekte bad. Ved å bruke oss kan du være sikkert på at badet ditt holder tett i årene som kommer.

Maling

Vi vet hva som er viktig for din overflate og velger produkter som er egnet for sitt bruksområde. Enten det kreves en CO2 bremsende maling for betong- og stålkonstruksjoner eller pustende malinger som gjør at veggen slipper ut innesperret fukt.

Ved bruk av feil maling kan det ha store konsekvenser for ditt bygg, men også forbipasserende som kan ta skader av at deler av konstruksjonen kan falle ned. Det er derfor særs viktig å velge riktig maling til rett bruk. Dette kan du være trygg på hos oss.

Fasaderehabilitering

Vi har bred kompetanse og lang erfaring innen fasaderehabilitering av murverk. Vi utfører alle tjenester innen rehabilitering- og vedlikehold av fasaden med hovedfokus på en varig og god løsning. I samarbeid med våre leverandører passer vi på å levere en komplett løsning vi alle kan stå inne for hvor kvalitet og holdbarhet er i fokus.